Κράτηση

Καλώς ήρθατε στο Athena Apartments στη Σταλίδα

Το Athena Apartments είναι μια ζεστή, σπιτική συλλογή 20 καταλυμάτων τριών αστέρων στη Σταλίδα, κοντά στη διάσημη περιοχή των Μαλίων και της Χερσονήσου.

Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία συνδυάζοντας την ηρεμία με την περίφημη νυχτερινή ζωή της περιοχής. Περιτριγυρισμένο από το πράσινο χρώμα των περιποιημένων κήπων και το γαλάζιο του ουρανού, η καρδιά του ξενοδοχείου χτυπάει στο λαμπερό, ζαφειρένιο νερό της πισίνας.Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα στους κήπους ή στην πισίνα. Το Athena Apartments σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα δροσιστικό αναψυκτικό, ένα ελαφρύ σνακ ή ένα παγωτό κάτω από τον ήλιο της Κρήτης κατά τη διάρκεια της ημέρας ή αλκοολούχο ποτό στο μπαρ της πισίνας του ξενοδοχείου το βράδυ.

Σταλίδα

Η Σταλίδα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στα βόρεια παράλια του νησιού της Κρήτης, ανάμεσα στα Μάλια και στη Χερσόνησο. Είναι η ησυχότερη περιοχή από τις τρεις και προσελκύει οικογένειες.

Επικοινωνία

Ιπποκράτους 24
Σταλίδα, Ηράκλειο 70 007, Κρήτη
Τηλ.: 28970 32685, 28970 32331
Φαξ: 0030 28970 32825
E-mail: info@athena-apartments.gr
MHTE: 1039Κ123Κ2874301

Κοινωνικά Δίκτυα

Pinterest

Ενημερωτικό δελτίο

Μείνετε ενήμεροι για νέα, εκδηλώσεις και πρόσφατες δημοσιεύσεις του Athena Apartments από την εγγραφή στο newsletter μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό

ΕΣΠΑ
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης