Κράτηση

Δραστηριότητες

Η Σταλίδα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το Ηράκλειο και το Διεθνές Αεροδρόμιο «Νίκος Καζατζάκης». Μικρή απόσταση τη χωρίζει από τα Μάλια και τη Χερσόνησο και είναι ιδανική τοποθεσία, καθώς συνδυάζει ηρεμία και ψυχαγωγία. Ο παραθαλάσσιος δρόμος της Σταλίδας διακοσμείται από αμέτρητα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια και καταστήματα όλων των ειδών. Η λαμπιρίζουσα θάλασσα της περιοχής και η αμμουδιά προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και αναψυχής σε όλους τους επισκέπτες ανεξαρτήτου ηλικίας. Η Σταλίδα είναι ιδανικό σημείο αναχώρησης για ημερήσιες εξορμήσεις στις γύρω πόλεις και αφετηρία για μεγαλύτερα οδικά ταξίδια εξερεύνησης του νησιού, αφού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την εθνική οδό. Στο παραδοσιακό χωριών του Μοχού, μόλις 9 χιλιόμετρα μακριά, οι βραβευμένες ταβέρνες του προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και η αρχιτεκτονική του χωριού αποτελεί παράδειγμα παραδοσιακού, κρητικού χωριού μιας άλλης εποχής. Η Ιερά Μονή της Παναγίας της Κεράς αποτελεί μοναδικό προορισμό για αμέτρητους επισκέπτες. Η κατασκευή του μοναστηριού χρονολογείται πιθανώς το 1333, αρχιτεκτονικής στυλ κάστρου και παραμένει ενεργό μέχρι και σήμερα.

Επικοινωνία

Ιπποκράτους 24
Σταλίδα, Ηράκλειο 70 007, Κρήτη
Τηλ.: 28970 32685, 28970 32331
Φαξ: 0030 28970 32825
E-mail: info@athena-apartments.gr
MHTE: 1039Κ123Κ2874301

Κοινωνικά Δίκτυα

Pinterest

Ενημερωτικό δελτίο

Μείνετε ενήμεροι για νέα, εκδηλώσεις και πρόσφατες δημοσιεύσεις του Athena Apartments από την εγγραφή στο newsletter μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό

ΕΣΠΑ
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης