Κράτηση

Σταλίδα

Η Σταλίδα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στα βόρεια παράλια του νησιού της Κρήτης, ανάμεσα στα Μάλια και στη Χερσόνησο.  Είναι η ησυχότερη περιοχή από τις τρεις και προσελκύει οικογένειες. Ωστόσο, λόγω του τρόπου με τον οποίο οι τρεις αυτές περιοχές έχουν οικοδομηθεί, αρκετά δύσκολα διακρίνεται το τέλος της μίας και η αρχή της άλλης, δημιουργώντας έναν μακρύ δρόμο 10 χιλ. από τη μία άκρη μέχρι την άλλη. Το φυσικό κάλος της Σταλίδας γοητεύει και προσελκύει επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου και τους προσφέρει απλόχερα μια μεγάλη αμμώδη παραλία.   Η παραλία είναι άριστα οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και ναυαγοσώστες.  Ο παραθαλάσσιος δρόμος της Σταλίδας κακομαθαίνει τους επισκέπτες με το αμάλγαμα επιλογών σε καταστήματα, καφετέριες, μπαρ και ταβέρνες που προσφέρει.  

Επικοινωνία

Ιπποκράτους 24
Σταλίδα, Ηράκλειο 70 007, Κρήτη
Τηλ.: 28970 32685, 28970 32331
Φαξ: 0030 28970 32825
E-mail: info@athena-apartments.gr
MHTE: 1039Κ123Κ2874301

Κοινωνικά Δίκτυα

Pinterest

Ενημερωτικό δελτίο

Μείνετε ενήμεροι για νέα, εκδηλώσεις και πρόσφατες δημοσιεύσεις του Athena Apartments από την εγγραφή στο newsletter μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό

ΕΣΠΑ
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης